VELKOMMEN TIL SMAGFULDE OPLEVELSER PÅ BORNHOLMS BRAND PARK

Natur, trav og kulinariske eventyr

Bornholms Brand Park byder dig hjerteligt velkommen til en idyllisk oase midt i Almindingen, hvor natur, travbanens spænding og fantastiske stemning forenes med et ambitiøst og folkeligt køkken. Vi værdsætter de klassiske retter, der hører til på travbanen, og samtidig tilbyder vi en skøn menu til alle former for events og arrangementer, der måtte opstå.

 

 

Cafe Travbanen

Vi har plads til 250 personer og køkkenet bærer præg af det dansk-franske køkken - Her går vi aldrig på kompromis! Hverken med kvalitet, råvarer eller dyrevelfærd.

 

Cafe Travbanen har åbent på alle løbsdage og tilbyder et bredt udvalg af lækre retter og forfriskende drikkevarer, alt sammen indrammet af en fantastisk stemning. Og med en helt unik beliggenhed - selv for en perle som Bornholm.

 

Vores hyggelige lokaler er åbne for selskaber året rundt. Uanset om du planlægger en fest, konfirmation, fødselsdag, reception eller en anden begivenhed, ser vi frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig, velsmagende, og unik oplevelse.

 

Cafe Travbanen drives fra juli 2023 af Jon Andersen, som brænder for at bevare Bornholms traditionsrige travsport, og han er fast besluttet på at bidrage til dens blomstring med mad og drikke. 

Har du spørgsmål, ønsker du at lave en booking eller sende en forespørgsel?

Kontakt Jon på tlf. 20 43 65 95 eller skriv til Jonandersen@live.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Skøn fastfood lige ved banen

I vores hyggelige 'Pølsevogn' kan du stille sulten, mens du oplever spændingen ved travsporten. Vores menu byder på noget for enhver smag, inklusive sprøde pomfritter, saftige burgere og smagfulde flæskestegssandwiches, samt forfriskende is og et lækkert udvalg af slik. Uanset om du ønsker at stille sulten eller forkæle din søde tand, så finder du det hele her.

 

På store løbsdage har vi også åbent i vores foodtruck. Her kan du se frem til at tilfredsstille din sult med et lækkert udvalg af klassisk fastfood og sprøde pomfritter. Uanset om du er på udkig efter en hurtig snack eller en mættende lækkerbisken, har vores foodtruck noget for enhver smag. Vores menu indeholder alt det, du elsker ved traditionel fastfood, inklusive saftige burgere og knasende pomfritter.

 

Både vores Foodtruck og 'Pølsevognen, er placeret nemt og bekvemt udendørs tæt ved banerne og er det perfekte sted at stoppe og genopfylde energien.

På udkig efter en eksklusiv oplevelse?

Som noget nyt tilbyder Bornholms Brand Park i samarbejde med restauratøren, en unik og spændende mulighed for at komme helt tæt på travsporten, samt mærke den gode og intense stemning. I vil blive placeret på første parket midt på opløbet og kan derfra følge racet på nært hold, i selskab med kølige cocktails, lokalt skænket øl og spændende snacks/tapas. 

Købes på Tickster i perioden juni-august

 

 

VIP-PAKKEN INDEHOLDER 

Entré 

Travprogram

Vejledning til spillet

Hjemmelavet snacks/tapas

1 flaske magnum champagne 

12 stk valgfri cocktails 

6 stk svaneke øl

 

 

 

Pris: 2995 KR ( For 6 personer )

Minimum 6 personer
Maks 18 personer