Planlæg dit besøg

Mad & drikke

Vi har en bred vifte af lækre madmuligheder, der vil tilfredsstille alle smagsløg. Uanset om I er til traditionelt dansk smørrebrød og dagens ret i Café Travbanen eller foretrækker den klassiske kombination af pomfritter og saftige pølser fra vores pølsekiosk, har vi noget for enhver smag.

 

Mad og drikke

Løbskalenderen

I løbskalenderen finder du en oversigt over kommende løb på Bornholms Brand Park. Hver sæson bringer en række unikke travløbsevents, der udfordrer både hestene og deres ryttere. Oplev de mest spændende øjeblikke på Bornholms Brand Park - vores løbskalender er fyldt med uforglemmelige stunder.

Løbskalender

Tilgængeligheden på banen

Bornholms Brand Park er fra 1960, men dette mærkes ikke ved de nuværende faciliteter. 

Det kan nemlig godt lade sig gøre at ankomme som gangbesværet eller i kørestol på vores løbsdage.
Her findes handicapparkering tæt på indgangen, handicaptoilet og velplacerede ramper, der nemt giver adgang til vores områder. Dette gør parken yderst handicapvenlig, hvilket giver alle besøgende mulighed for en helt særlig oplevelse.

 

                                            

Billetter

Du kan købe dine billetter direkte på vores hjemmeside. Hvis du køber dine billetter i forsalg, kan du få din voksenbillet til bare 50 kr.

Læs mere om billetpriser her

Køb billet
Vidste du... at Bornholms Brand Park er verdens mindste permanente travbanen med sine kun 580 meter i omkreds. Den korteste distance er 1600 m. 

Nyttig info

Arealerne

Travbanen ligger smukt placeret i Almindingen, Danmarks 3. største skov. Om sommeren er de grønne arealer meget populære, og mange tager et tæppe og en madkurv med, og hygger sig ”i det grønne”. Vi tilbyder naturligvis også udendørs og indendørs servering. 

Bemærk venligst: Medbragt mad må kun nydes udendørs, og der må ikke benyttes grills på området.

 

Staldene

Bornholms Brand Park har 3 staldbygninger og man er meget velkommen til at besøge staldene - også uden for en løbsdag - hvis man tager hensyn.

Det er god tone at spørge om det er OK, at man kigger. Efter forudgående aftale med folkene i staldene, må man også gerne klappe hestene, men undgå at fodre dem. 
Pas også på ikke at gå i vejen, hvis der f.eks. er en kusk, som er ved at spænde en sulky for og har lidt travlt med at komme ud til næste løb

Parkering

Der er gratis parkering på den modsatte side af vejen ved travbanen. 
Der findes handicap parkering lige uden for hovedindgangen og ved publikumspladsen.

Parkering på banens område, er kun med speciel parkeringstilladelse.