Firmaets hest

Skab et stærkt sammenhold med Firmaets hest

Bornholms Travselskab arrangerer en helt særlig oplevelse for alle vores sponsorer. Vi giver jer chancen for at "eje" en travhest hele sommeren!

 

Som sponsor får I tildelt en af vores dygtige heste, som I kan følge på dens spændende rejse hele sommersæsonen, hvor den kæmper for at bringe ære til jeres virksomhed. Og her er det ekstra spændende - hvis netop jeres firmahest vinder flest sejre, venter der jer en eksklusiv præmie.

 

Vinderen belønnes med et firmaarrangement på vores smukke travbane, hvor I kan invitere 10 personer til en uforglemmelig dag.

 

Skab et stærkere sammenhold i din virksomhed med 'Firmaets Hest'. I giver jeres medarbejdere en enestående mulighed for at styrke båndene i teamet. Gør firmahesten til jeres fælles projekt og lad den bringe jer tættere sammen som en enhed. Firmaets hest  styrker sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed gennem spænding, konkurrence og fælles glæde.

 

Firmaets Hest 2024

Den 1. maj gik startskuddet for årets konkurrence, hvor vi mødtes med forventningsfulde sponsorer til et hyggeligt arrangement på Bornholms Brand Park. Her var spændingen stor, når der blev trukket lod om hestene i årets pulje af aktive trav- og monté heste her på Bornholm. Konkurrencen er således i fuld gang, og vil være så, frem til den 31. juli. Vi ønsker alle deltagere held og lykke!

 

Du kan læse her, hvem der deltager i konkurrencen og hvilken hest de fik tildelt. Du vil også kunne følge med i stillingen her.

 

År: Firma: Hest:
2023  Advokatfirmaet Bo Hansen & Morten Hartelius  Frøns Hjortshøj
2022 Ingen konkurrence ------------
2021 PL Entreprise No Faith (S)
2020 Hotel Herold Nick Sisu
2019 Bornholm.Nu Corner Tiki
2018 Fiskeforretning Laksen Bellwood

 

Kontakt