Bliv en del af travbanen

Styrk din virksomheds synlighed med et sponsorat hos Bornholms Brand Park

Skab en markant og meningsfuld tilstedeværelse for din virksomhed, ved at blive sponsor på Bornholms Brand Park.

Vores bane er en uovertruffen mulighed for at få ekstraordinær eksponering for både lokale beboere og de mange turister, der hvert år besøger øen. Med tusindvis af besøgende hver sæson har du adgang til en bred målgruppe af potentielle kunder.

Vores sponsorpakker kan skræddersyes præcis efter dine behov og mål, så du får det optimale udbytte af dit partnerskab med os. Gør din virksomhed synlig, styrk lokalsamfundet, og skab forbindelser til potentielle kunder.

Kontakt os i dag for at udforske de spændende muligheder, vi tilbyder.

Kontakt

Mange muligheder på Bornholms Brand Park

Løbssponsor

Køb et eller flere løb på Bornholms Brand Park og overræk ærespræmierne. Din virksomheds navn vil blive fremhævet i vores baneprogram og markedsført i løbet af dagen. Træd ind i vindercirklen og oplev unik eksponering og anerkendelse, der gør din virksomhed central på løbsdagen.

Blomstersponsor

Giv blomster i alle løb en løbsdag. Din virksomhed har logo i baneprogrammet og nævnes ved hvert løb på løbsdagen.

Skilte på banen

Du har mulighed for at købe skilte på travbanen og placere din virksomheds navn og budskab strategisk på banen. Vores skilte er tilgængelige på både opløbssiden (90x300 cm) og skovsiden (300x600 cm). Med disse markante eksponeringsmuligheder kan du sikre dig en iøjnefaldende tilstedeværelse på Bornholms Brand Park og skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

Vinderdækken

Når en hest vinder løb til storløbene kører de efter løbet forbi publikum med et dækken - Skal dit navn stå der næste gang?