Ordbog

Hvorfor skal du tage til hestevæddeløb?

Adrenalinfyldt oplevelse

Suset du mærker i kroppen, og lyden der følger når hestene drøner forbi  er helt ubeskrivelig. Det skal opleves.

Tid til hygge og nærvær

Modsat mange andre sportsgrene er der mange pauser i hestevæddeløb. Et løb tager et par minutter. Derefter er der typisk ca. 20 min. pause indtil næste løb. Det giver god tid til at få snakket med hinanden og være nærværende, selvom det er en sportsgren I overværer.

En god udendørs aktivitet

Travløb foregår selvsagt udenfor og det er en skøn måde at få noget frisk luft - kombineret med hygge og nærvær med dem, du har med. 

Smukke og majestætiske heste

Uanset om du allerede har stort kendskab til heste eller slet ingen erfaring har med dem, så er det svært ikke at blive tryllebundet af de majestætiske dyr, når de kommer drønene i fuld fart. Man bliver for alvor mindet om, hvorfor det hedder "hestekræfter".

Ekstra events

Indimellem kan vi byde på flere oplevelser end ren hestevæddeløb. Det kan være spændende aktiviteter for børn, publikumskonkurrencer, besøg af særlige lokale producenter, hattekonkurrence - eller måske endda et ekstra ponyløb. Mulighederne er mange og vi elsker at overraske.

Kom bag kulisserne

Trav er en af de få sportsgrene hvor der er mulighed for at komme helt tæt på de udøvende, inden de gør klar til løb. Gå en tur i staldende, eller se hestene varme op på banen.