En dag I vil huske...

En dag fyldt med sjov og aktiviteter for hele familien

Vi er stolte af at have skabt en oase, hvor børn og familier kan skabe uforglemmelige minder sammen. 

Prøv vores...

Legeplads

For de små eventyrere har vi en underholdende legeplads, hvor børnene kan løbe, klatre, og lege i et sikkert og spændende miljø. Vores legeplads er designet med børns fantasi i tankerne.

 

Kæphestebane: Sjov og fantasi for børnene

Vores kæphestebane er et yndet sted for børnene. De kan galoppere rundt som ægte springryttere og udforske deres egen verden fuld af eventyr. Det er en fantastisk måde for børnene at udvikle deres fantasi og motoriske færdigheder.

 

Ponyridning

Til udvalgte løbsdage har vi også ponyridning, hvor børnene kan få den autentiske oplevelse af at komme helt tæt på hestene. Vores venlige personale vil sørge for, at børnene har en sikker og uforglemmelig oplevelse, når de trækkes rundt på vores ponyer.

Derfor skal du tage børnene med på væddeløbsbanen

Lad hestene fascinere

Stort set alle børn bliver opslugt, når de ser hestene drøne forbi. Mange ender med at komme helt ned til hegnet, for at være så tæt på som muligt, og virkelig mærke kræfterne og suset. 

Der er gode pauser

Der sker hele tiden noget på travbanen og det oplever vi, passer rigtig godt til de små mennesker. Der er fine pauser mellem løbene og masser af mulighed at udforske og brænde noget krudt af!

Besøg hestene

Heste har en særlig indvirkning på mennesker og særligt børn. Tag børnene med rundt og kom helt tæt på de kraftfulde dyr. Gå forbi staldene eller stil jer ved Pølsevognen og følg med i livet på staldsiden. Det kan være sjovt at se, hvordan hestene gøres klar til løb.

Nem og lækker mad og snacks

Der er rig mulighed for at sikre det nemme måltid på væddeløbsbanen - også noget, som børnene kan lide. Hvis det er snacks I er efter kan I også besøge pølsevognen, der byder på is, slik og vand/sodavand.

Medbring egen mad til børnene

Mange foretrækker selv at medbringe mad og drikke til børnene hjemmefra, og det er helt i orden på travbanen. Så længe det nydes på vores udendørsarealer.

Puslefaciliteter

Vi har naturligvis puslefaciliteter på toiletterne ved spillehallen

Bornholms Brand Park er ikke kun et sted for børnene. Vi ved, at forældre også vil nyde vores dejlige omgivelser og muligheder for at slappe af, mens børnene leger og udforsker. Vores café tilbyder lækre retter og forfriskninger, så hele familien kan samles og nyde en velfortjent pause.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og skabe minder, der vil vare livet ud.

Mad og drikke