Og vinderen er...

Det var et flot løbsprogram der i lørdags lagde grundstenen til en fantastisk sidste løbsdag på Bornholms Brand Park for i år.

Som et led i en landsdækkende kampagne, var der gratis adgang for alle, så mange gæster fandt vejen til Almindingen og en smuk travbane i efterårsskrud.

Og det var en begivenhedsrig dag der ventede vores publikum, med spændende væddeløb, en herlig skattejagt for børn, afsluttende to løb i ponyserien og en skøn overraskelse i form af besøget af Høstet - der uddelte lækre smagsprøver til både store og små. 

Men det var også en dag, hvor vi opsummerede travsæsonen på Bornholm og fik uddelt velfortjente præmier til nogle af dem der har gjort det ekstra godt i den her sæson.

En noget overrasket Niels Peter Christiansen modtog prisen som Årets Staldmand 2023.

Årets Staldmand

Her på siden har man kunnet læse indstillingerne på de personer der i år var nomineret til prisen som Årets Staldmand- eller Kvinde.

Efter dagens andet løb, var alle nominerede samlet omkring Vindercirklen, for nu skulle det jo afsløres, hvem der var heldig at løbe hjem med titlen og æren. 

Det var første gang at Bornholms Travselskab havde modtaget så mange flotte indstillinger og det var rigtig svært at udse en vinder - for alle nominerede havde jo fortjent at vinde, for det arbejde de udfører i stalden med hestene.

Men der skulle vælges en vinder, og den indstilling der gjorde størst indtryk på juryen, var Claus Peter Christiansens indstilling om sin far Niels Peter Christiansen, som dermed meget overrasket modtog årets pris.

Linda Petersen modtog en anerkendelsespris for hendes store og uvurderlige indsats i Bornholms Ponytravklub.

Bornholms Travselskab Anerkender

I år valgte Bornholms Travselskab at sætte fokus på, og anerkende det kæmpe arbejde der bliver lagt ned på de unge i travsporten. Fødekæden til øens voksentrav. 

I den anledning modtog formanden i Bornholms Ponytravklub Linda Petersen i lørdags en anerkendelsespris, for den meget store og uvurderlige indsats hun gør for de unge i sporten.

Bjarne Hansen fra Bornholm.nu uddeler prisen til Årets Hest og teamet bag.

Årets Hest 2023

Hvilken hest har gjort det særdeles godt på Bornholm i år? Ja det var spørgsmålet som juryen i Bornholm.nu skulle besvare, og ikke overraskende blev det Frøns Hjortshøj, som med sine 11 sejre og 1 anden plads i 2023, kunne score titlen som Årets Hest.

Udelingen af prisen skete umiddelbart efter Thors Mindeløb, hvor både ejer, træner og opdrætter Kurt Pedersen og kusk Niels Kristian Hansen var på plads for at modtage prisen og hylde Frøns Hjortshøj efter en fænomenal præstation denne sæson.

Niels Kristian Hansen med sejrsbuketter og Diplom for Årets Hest 2023.

Lene og Egon Jensen modtager prisen for Årets Montéhest, af Chefredaktør på Bornholm.nu, Bjarne Hansen

Årets Montéhest

Faktisk tog vi hul på uddelingen af årets priser allerede ved næstsidste løbsdag, lørdag den 14. oktober. Her modtog Egon og Lene Jensen prisen for Årets Montehest som Bornholm.nu havde udvalgt til at være Bonny Boy.  Bonny Boy som i sine 9 starter på Bornholm har opnået 5 montésejre - hvilket man må sige er et meget flot resultat

Seneste nyheder

Se flere nyheder