Påsketrav - så slippes hestene løs

Påsketrav - så slippes hestene løs

Velkommen!

Det er med stor begejstring, at vi inviterer til sæsonstart på verdens mindste travbane! Vi glæder os utroligt meget til at tage hul på den nye sæson sammen med alle og opleve den unikke atmosfære, som vi skaber i fællesskab!

 

I løbet af vinteren har vi givet vores spillehal en ordentlig overhaling, så den nu står i spritnyt look. De traditionelle spilleboder er næsten forsvundet, da det meste nu foregår via telefoner eller tablets. Vores restauratør har også sammensat en skøn påskebuffet til sæsonen 2024, som du kan nyde, mens du hepper på dine favoritheste. Vær lidt tålmodig med vores personale, da de stadig vænner sig til de nye rutiner og teknologier - men med lidt tid og rutine vil alt køre på skinner.

 

Vores trænere har knoklet hårdt for at få vores heste i topform til dagens otte løb. Vi får også lov til at hilse på nogle nye heste, der er kommet til i løbet af vinteren. Er du klar til at se dem i aktion, særligt i det spændende 1. afdeling af Inhouse Golden League - Sydbanks Åbningsløb? Det bliver et brag af et væddeløb!

 

Vi får også mulighed for at genopleve nogle af årets heste fra tidligere sæsoner, herunder Frøns Hjortshøj, årets hest i 2023, og Cerosso, årets hest i 2022. Ungdomskuskene glæder sig til at tage hul på sæsonen i løb nr. 6, og sidst på dagen kan vi glæde os til to ponyløb med de mindste kuskestjerner.

 

Husk, at nu skal alle have et Spil-Id til Bet25, for at kunne spille på terminalerne.  Det er også muligt spille direkte på telefon og undgå køer – her går gevinster går direkte ind på spillekontoen. Det er derfor en fordel at oprette sin spilkonto før ankomst ti banen – oprettelse kræver Mit-id. Vi har spilleguider hvis tilskuerne har brug for hjælp, så kig efter vores guider i grønt - de står klar til at assistere.

 

En stor tak til vores sponsorer for dagen: Sydbank, Erhvervsforeningen Østbornholm, Læserklubben Bornholm.nu, Hovhedegård Hestecenter og Lilliendal Plantecenter. Uden deres støtte ville dagen ikke være mulig, så husk at støtte dem tilbage!

 

Og til vores yngste gæster: Der er masser af sjov på legepladsen og kæphestebanen hele dagen, og mellem kl. 12.15 og 13.15 kan de mindste få en gratis ponyridetur bag legepladsen.

 

Rigtig god påske og hjertelig velkommen til Bornholms Brand Park - vi ser frem til at møde både gamle og nye ansigter!