Lind-Holm-opdræt starter i Copenhagen Cup

På søndag køres endnu en gang dansk travsports største internationale løb, Copenhagen Cup, og med deltagelse af Thomas Lind-Holms opdræt Hustle Rain, som bornholmeren, bosat i Skive, stadig ejer sammen med Stald H. Hustle Rain køres af den svenske komet hos travkuskene, Magnus Djuse, og er trænet af bror Mattias Djuse.

Det er ikke kun hos Mattias Djuse i Sverige, at Thomas Lind-Holm har heste i træning. Det gælder også Flemming Jensen i Aalborg. Det er f. eks. også hans to hopper, Glorius Rain og Golden Rain.

De starter også på søndag på Charlottenlund Travbane, oven i købet i samme løb. Kuske er Flemming Jensen og Magnus Djuse.

Desuden har den borholmske topkusk Mads Petersen fået en god køretur bag en af favoritterne i løbsdagens amatørløb, superhesten Defender Griff.

Også vinderen af Hoppederbyet i fjor, bornholmskopdrættede Harper, starter i Hoppeeliten, hvor Michael Lønborg sidder bag hesten fra Østermarie og Vibe Haastrup og Mikkel Stub Jørgensen.

Flot internationalt program

Copenhagen Cup er kørt siden 1975, men dette Internationale Mesterskab i Danmark er kørt under andre navne helt siden 1928!

På søndag er der 13 løb, og deltagelse af adskillige heste med bornholmske relationer.

I ”trøstløbet” for Copenhagen Cup, Copenhagen Open, som i modsætning til hovedløbet køres over sprinterdistancen, er der gensyn med den flot travende Derbyvinder Extreme, der har en bornholmer blandt sine ejere.

Stald Guldkystens Patricia Bo, Lene og Egon Jensens nye hurtigtraver, Stonefire US, og Tenna Ipsen-opdrættet Henrik Will, er også blandt de startende heste på søndag i Lunden.

Startlisten til Copenhagen Cup, også danske Emoji er med, startnummer 3, har følgende udseende:

  1. Gericault – Christophe Martens - Frankrig
  2. Hustle Rain – Magnus A. Djuse - Danmark
  3. Emoji – Flemming Jensen - Danmark
  4. Barack Face – Adrian Kolgjini - Sverige
  5. Demon – Carl Johan Jepson – Italien
  6. Boccadamo – Roberto Vecchione – Italien
  7. Hades de Vandel – Robin Bakker - Frankrig
  8. Oscar L A – Josef Franzl -Tyskland
  9. Ideal du Rocher – Alexis Emmaux - Frankrig
  10. Kagan – Robert Bergh - Sverige

Præmiefordelingen i Copenhagen Cup vil være 400.000 kr. til vinderhesten. Derefter følgende: 200.000 kr. – 100.000 kr. – 60.000 kr. – 40.000 kr. – 30.000 kr., mens de sidste fire deltagere alle vil hente 10.000 kr.

Fik du læst?

Se flere nyheder