Bornholms Brand Park

Mobile navigation
Frank Mikkelsen hilser på publikum efter sin comeback-sejr.Foto: Torben Ager.

Kuskekommentarer (opdateres)

Frank Mikkelsen, publikum
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Nyt fra staldene

Niki Dam
5.løb nr. 3 - Bear Dollar: Har her fået et ret godt spor. Han kan åbne ganske fint men det er helt op til Henrik hvad der skal ske fra start. Kommer med ændret forspændning ift senest, hvoraf man ikke skal ligge noget i galoppen som også var meget kort. Skal være gået frem og det føltes og sådan i træningen igår.
Laura Pedersen
2. Løb nr. 4 Raul Epice: Var meget peppet senest, og jeg havde ikke mange andre muligheder end at køre dødens i hårdt tempo. Denne gang står vi bedre til. Hvis han er lige så frisk, så bliver det nok offensiv styring igen. Burde være med fremme i dette felt. 
3. Løb nr. 1Aura Baunely: Gjorde det meste rigtigt sidste år. Sæson debut, så det er lidt svært at sige, hvor vi er henne her første gang ude. 
4. Løb nr. 1 Collina Sotto: Sæson- og banedebutant. Jeg har endnu ikke selv kørt hende, da det er min mor og søster, der træner hende. Så ved ikke helt, hvor jeg skal placere hende i forhold til de andre. Jeg kører på sikkerhed her første gang. 
5. Løb nr. 4 Try My Chief: Sæsondebut. Træner voldsomt godt og hidsigt, men desværre dårligt spor til hende. Præmiekandidat.
6. Løb nr. 10 Shadow Tinghøj: Stærk kriger. Hvis han er tip-top tilbage skal man aldrig afskrive ham.
Bornholmsbrand Danske Spil Logo Travfotobornholm Rønne Revision.4