Bornholms Brand Park

Mobile navigation
Udvendigt vinder Amadillo C N for René Kjær foran indvendige Unique Globe.Foto: Allan Rieck.

Kjær ærgrer sig over mistet sejr

2 Loeb05 191
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
17. juni 2017 9:45

Da René Kjær for nogle uger siden var på Bornholms Brand Park for at deltage på en Nordisk Løbsdag, nåede han ikke at køre finalen af Erling Rügge Memorial med Amadillo C N, da han skulle nå en færge hjemad.

Som en af Danmarks oftest sejrende travkuske hvert eneste år, er René Kjær en vinder, der elsker at køre og ikke mindst vinde væddeløb.

Derfor ærgrer det også at han ikke ved sidste besøg på Bornholms Brand Park, lige fik alle sejre med.

- Jeg vandt jo den indledende afdeling af Erling Rügge Memorial med Amadillo C N, men måtte så afstå fra at køre finalen med hesten senere samme løbsdag, da jeg var nødsaget til at skulle nå den sidste færge hjemad.

- Det betød jo jeg ikke fik kørt Amadillo C N fra spor 1 i finalen, hvilket da var ærgerligt, men nu vandt Ole Møller heldigvis med hesten, forklarer René Kjær, der på onsdag eftermiddag igen er på plads på ”Verdens mindste Travbane” når der igen er Nordisk spil på programmet.

Her skal Kjær bl.a. igen ud med Amadillo C N som starter i et Stayerløb.

- Amadillo C N virker stærk, så jeg tror helt sikkert den klarer distancen, men mod en konkurrent som Woody Simoni med Kenneth Nielsen kan det blive svært at vinde løbet, lyder det fra René Kjær, der i stedet lyder ”varm” på en anden hest han skal ud med på onsdag.

- Whitney Frisco tror jeg meget på kan være med helt fremme, for denne gang får hun et rygløb og så tror jeg hun er en god chance, slutter René Kjær, der totalt har en håndfuld køreture onsdag eftermiddag på Bornholm.

Baneprogram Bornholms Brand Park – HER

Af Carsten Rabjerg. 

Bornholmsbrand Danske Spil Logo Travfotobornholm Rønne Revision.4