Bornholms Brand Park

Mobile navigation
Nice Little Ært med Kenneth Nielsen fra en af starterne på Bornholm.Foto: Torben Ager.

BM: En stor skuffelse indtil videre

Nice Little Ært
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. august 2017 9:15

Oplevelsen med Derbyvinderen fra 2009 Nice Little Ært har indtil videre været som Bent Dahl havde regnet med, da i slutningen af sidste år købte hesten til Bornholm. På søndag starter Nice Little Ært så i BM, men uden der fra ejeren er de store forventninger.

- Nice Little Ært har indtil videre været en stor skuffelse, og har godt nok ikke levet op til noget som helst, indleder Bent Dahl, der har startet Nice Little Ært 9 gange med en fjerdeplads og 600 kr. i præmiepenge som resultat.

- Jeg ved han er en gammel hest, der har prøvet meget og selvfølgelig kan være slidt, og så er det ikke let at komme til den lille bane på Bornholm.

- Vi kan ikke finde nogen fejl på ham, og det havde måske været nemmere, hvis man vidste om der var noget, men det virker ikke sådan.

- Der er nemlig ingen problemer i dagligdagen, for han trives og er fræk, og samtidigt træner han godt, forklarer Bent Dahl.

Nice Little Ært 

Nice Little Ært med Johnny Takter vinder Dansk Trav Derby 2009 efter hård kamp med Neo Smed og Flemming Jensen. Foto: Burt Seeger. 

Ikke den store optimisme

Når man er med har man chance er ofte hørt i forbindelse med væddeløb, men selvom håbet er der fra Bent Dahl til at det pludseligt løser sig for Nice Little Ært, er han også realistisk omkring chancerne i Bornholmsmesterskabet, hvor hesten skal køres af John Gommans.

- Jeg føler faktisk trods alt at Nice Little Ært går bedre og bedre, men det er næppe nok til at række til mere end den sidste præmie i BM.

- Kenneth Nielsen mente efter starten forleden, at han skulle have sendt Nice Little Ært frem udvendigt for den førende, da tempoet blev taget ud, for havde han måske kunnet være nummer to, men nu gik det i stedet for stærkt til slut.

- Nice Little Ært er bedst med hårdt tempo på løbet hele vejen, men jeg må indrømme at jeg ikke er den store optimist inden BM, slutter Bent Dahl, der i torsdags fyldte 60 år.

Af Carsten Rabjerg.

Bornholmsbrand Danske Spil Logo Travfotobornholm Rønne Revision.4