Når dagen skal starte perfekt
- Scramble æg med purløg
- Bacon
- 2 slags pølser, ketchup
- Røget laks med aspargessalat, dild, citron, peberrodscreme
- Stort udvalg af pålæg fra slagteren med hjemmelavet tilbehør
- Brie og skæreost
- Udvalg af marmelade
- Frisk frugt
- Blandet morgenbrød (fra konditorbageren)
- Grov og Rugbrød (hjemmebagt)
- USA-pandekager med sirup
- Skyr med hjemmelavet mysli
- Æble og appelsinjuice
- Kaffe og te
V/ mindst 20 personer 298 kr.
Dejlig. Frisk og flot platte med udvalg af fisk, skaldyr, kød og ost – skylles ideelt set ned med en kølig dram!
- Christiansøpigens kryddersild, letrøget kartofler, kapersmayo og purløg
- Røget hellefisk, krebsesalat, Frisse, syltede asparges, dild
- Peberbagt USA okseculotte, pickles, høvlet peberrod, brøndkarse
- Håndskåret svinekam m. sprød svær, rødkål, æblecreme, saltet agurk
- Indbagt bornzola, hyben chutney, frisk frugt
- Forskelligt hjemmebagt brød, smør og krydderfedt
V/ min 10 personer 228 kr.
Lækre muligheder for velsmagende buffet med noget for enhver smag
- Sennepsbagt torskeryg på syltet spidskål med blåmuslinger, confiteret tomat og urtedressing
- Citrusgraved laks på små salter, krebsehaler, rødløg, let rygeostecreme og ærtecreme
- Carpaccio af Grambogård velfærdsokse med trøffelolie, pesto, vesterhavsost og syltede bøgehatte
- Klassiks tomatsalat af franske vilde tomater med frisk mozzarella, løg, balsamico og god olivenolie
- Forskelligt hjemmebagt brød med rørt kærnemælkssmør
- Gratineret oksefilet af USA black Angus med krølfedt
- Langtidsbagt hel skinke af bornholmergris, letsaltet med sprøde svær
- 5 slags spændende salater – helt fra bunden
- Smørristede små kartofler i det grønne
- Kartoffellagsagne med friske krydderurter og parmesanost
- Kraftig portvin sauce og bearnaisesauce
Og så det søde:
- Frugttærte på hjemmelavet mørdejsbund med chokolade, marcipan, konditorcreme, årstidens friske frugter og bær, serveret med hjemmelavet vanilje softice eller creme fraiche
V/min 20 personer 395 kr.
Kontakt Martin / Cafe Travbanen for booking og yderligere info: 52 60 91 69