Bornholms Brand Park

Mobile navigation
Frank Mikkelsen hilser på publikum efter sin comeback-sejr.Foto: Torben Ager.

Kuskekommentarer (opdateres)

Frank Mikkelsen, publikum
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Nyt fra staldene til søndag 20. august 2017

Frank Mikkelsen

1 – 10 Alfred Silk

Han har et for dårligt spor til at kunne række helt frem, så jeg er tilfreds med en præmie. 

1 – 11 Arnbitter Silk 

Han går godt og stabilt hele tiden, og er jo altid med fremme. Hvis spidshestene kan 1.22 kan det blive svært, men han skal nok igen gøre det godt.

5 – 6 Victory Lane

Gør det godt i montéløbene, selvom han har lidt svært ved at vinde. Med rette løb er han en lille triochance. 

6 – 8 Unique Globe

Har været lidt væk et stykke tid, men træner stærkt nu. Kan mangle en smule og er derfor denne gang mest en præmietager.

6 – 12 Twist’n Shout

Har gået mange gode løb og også fra lignende udgangsposition som denne gang. Hun er stærk og reel, så jeg skal tro på vinderchance og ser hende som staldens bedste chance denne løbsdag.

7 – 7 Agat Silk

Hun gør det godt hver eneste gang, så får hun bare en smule held undervejs er hun ikke helt væk. 

8 – 7 Atomic Rain

Han blev hysterisk op bag startvognen senest, og kunne ikke rigtigt forstå at bilen ikke forsvandt i 1.10-fart, så han blev for gal og galopperede. Nu er det snorestart og han har trænet fint helt uden problemer. Vi prøver at tage det stille og roligt, og vil lige se en god præstation af ham på øen inden vi for alvor kan vurdere ham. 

8 – 13 Streetwise

Han trives på distancen og gør det godt, men der er mange der skal rundes denne gang.

9 – 6 San Siro

Han har gået helt fantastisk i de to sidste løb, der har været monté, men er nu tilbage med sulky. Formen er på top og han har altid igennem karrieren haft perioder hvor han har været rigtig god. Han falder ikke igennem, men er mere stærk end speedig så meget afhænger af hvordan løbet bliver afviklet.

9 – 7 Any Given Monday

Han gør det jo jævnt og stabilt, men har kun vundet fra spids og derfor havde det været en fordel med anden række. 

9 – 10 Wild Jessie

Gør det rimeligt og sad fast med kræfter sparet senest, men herfra må vi se hvad det kan ende med. 

10 – 6 Reduc

Han kan forhåbentlig få en god placering indvendigt måske bag den førende, og sker det kan den godt ende blandt de tre første. 

Kim Hjort

6 – 10 Blæsa Hornline

Det er altid svært med 40 meters tillæg i løb som disse, men hun skal ikke lave for meget, så jeg kører på chancen og prøver at finde en god ryg. 

8 – 11 Gin T Elegance

Han er en fantastisk hest, der jo slet ikke har problemer på Bornholm, hvor han flyver banen rundt. Han er altid en chance og klarede jo 2440 meter sidst, så jeg tror ikke de ekstra meter denne gang skal give problemer.

9 – 4 Fool’s Gold

Har spor i første række, så jeg kører mod føring og kommer jeg dertil kører jeg der, da han gør bedst fra føring. Han har passet sin træning og virker fin frem mod starten, selvom distancen næppe er en fordel.

John Gommans:

1. løb - 5 Sempre Avanti

Dejlig type hest som virker til at komme fint rundt på banen. Triochance.

2. løb - 10 Wonderful Ice

Har et håbløst spor på sprint, men hesten har kanonform. Der skal held til.

3. løb - Anna ice

Stå fint i løbet og er fejlfrit en god triochance

4. løb - 4 Lille Du

Er lidt svingende, men hvis der er tempo på, kan han godt være en lille triochance.

6. løb - 4 Aura

Virker i fin form og får hun løbet kan hun godt overraske.

6. løb - 6 Sweet Sister Jolly

Virkede rigtig fin i sidste start, og kan Jeppe gemme hende er hun farlig i hendes afslutning. Se op!

7. løb - 5 Always Sugar

Det blev bare forkert sidst,hvor jeg skulle korrigere ham i svinget og ellers har jeg ramt Laura's hest. Klar vinderchance her.

8. løb - 10 Presley

Var kanon sidst, men har dog 40 meter til Amadillo C N og det bliver svært med mange heste der skal rundes. Jeg koncentrer mig om en triochance.

9. løb - 9 Nice Little Ært

Kørte jeg en tur med i mandags, og har aftalt med Bent at vi piller alle 4 sko af og kører hesten uden tjek. Han har klasse, men skal vise det først. Med overpace tager vi penge med hjem

10. løb - 9 Uccello Gene

Har fået et uheldig spor på sprint, så det bliver svært, men han har dog fin form.

Claus Peter Christiansen:

3. løb - 1 Wenson

Vi forsøger den her gang i ungdomsløbet, så Wenson igen er i spidsvolten. Har fået et godt startspor.  Mette kender ham fra en tidligere start sidste år og der gik det godt, så tror på de nok skal gøre det godt på søndag. Wenson træner godt og han får massage en et par gange om ugen og det kan mærkes positivt på hans humør. Tror han kan være med om spidskampen og derfra skal Mette bare gøre hvad hun føler er rigtigt. Vi er mere end tilfredse, hvis de kommer i præmierækken. 

11. løb - 11 Nixon

Har ikke fået det bedste startspor, men vi giver den et forsøg. Han har ikke gået så godt siden sejren, men tror simpelthen at "hyggeturerne" i skoven gør ham doven. Jeg har lavet om på træningen igen, og skruet op for træningen. Den sidste uges tid har vi trænet godt. Han får også massage og det kan mærkes positivt på træningen. Jeg har ikke de store forventninger på søndag, men distancen passer ham fint og han plejer at være god på sidste omgang, så man ser os helt sikkert ud i sporerne.

Martin Sjøholm Jensen:

4. løb - 6 Timuna Shadow

Har fået et ok spor bag en starthurtig hest, og vil uden uheld slutte i den "sjove" ende af løbet.

5. løb - 7 The Last Flower

Er noget svingende i sine præstationer syntes jeg. Han gik absolut intet, da han var i montéprøveløb, men da Annette prøvede ham forleden dag i et arbejde, gik han pludselig 20,1 de sidste 1000 meter! Så hvad han kan og vil på søndag er et stort ? for mig.  

6. løb - 9 Verdi

Står lidt hårdt til, men til gengæld har den forbedret sig kraftigt i løb på det sidste. Bliver ikke overrasket hvis hun løber helt med frem. Hun er ifølge træneren stadig lige så fin i træning, som ved sine sidste to sejre, et obs værd. 

7 løb - 8 Come And Kick

Har intet galt gjort i træning, og suser rundt på banen. Hvordan han er i løb, ved vi af naturlige årsager ikke, da det er første start for os. Havde foretrukket spor i første række, da han virker starthurtig, herfra må vi tage det som det kommer, og se hvad det kan blive til. Virker dog som en meget tiltalende type. 

9 løb - 8 Woody Hoyt

Lidt kedeligt, startspor, og er afhængig af hvad de andre gør. Kører de lidt på hinanden og der kommer godt tempo på, har han en god afslutning. Bliver det taktisk og langsomt tempo, tror jeg ikke vi har nogen chance. Han finder sig bedre og bedre til rette på vores lille bane, og det bliver spændende.

Laura Pedersen:

3. løb - 7 Try My Chief

Går bedre og bedre fra start til start for tiden. Leverede et godt løb senest på den lange 2400 meter. Hun kan være lidt svær at få afsted i voltestart, men jeg forsøger det bedste jeg har lært. Derefter søger vi et rygløb og hul på sidste omgang. Hun er afhængig af at få løbet, men hvis får det så er hun giftig de sidste 300 meter. 

4. løb - 9 Aura Baunely

Intet nyt at sige om hende, for hun gør det fantastisk. Andet oplæg denne gang, men tror favoritterne i første række vil køre en del på hinanden. Aura viste for nogle løb siden at hun også kan være med bagfra, så jeg forventer hun gør en god figur igen. 

7. løb - 3 Livi Kindly

Lille kriger der ligger rigtig godt i mors hænder. Noget hårdere modstand end hun er vant til, men hun er stabil og mor får mere og mere selvtillid med hende. Jeg er sikker på de nok skal køre et godt løb igen og tage en lille præmie med hjem. 

9. løb - 1 Shadow Tinghøj

Var markant forbedret senest, men manglede lige det sidste i opløbet, som han normalt har. 
Sporet kan vi ikke være kede af, og vi må se hvor vi ender henne fra start af. 

10. løb - 5 Moonlight K

En herlig gammel dreng, som gør det udmærket. Han er ved at være der hvor han skal være. 
Startsporet kan drille en smule herfra, men han er en stærk hest, så jeg er egentlig ikke bange for at køre fremad, hvis ikke jeg får en god ryg fra start af. 

11. løb - 5 Paywill

Gør hvad han kan, men har mest gå-på-mod fra spids. Er sikker på der bliver kamp om spidsen mellem flere heste, så jeg kan forhåbentligt få en god ryg derfra og håbe det holder hjem til en placering.

Michael Kaas Hansen:

2. løb – 2 Raul Epice 

Forrige gang sad den fast med kræfter bag en træt konkurrent, og sidste gang havde den virus og feber i kroppen, så de starter skal bare glemmes. Han virker igen på ret vej og skal gå sit sidste hurtigarbejde onsdag. Bør kunne nå spidsen her og lykkedes dette er han en klar vinderchance.

3. løb – 15 Spot On La Marc

Kommer efter længere pause pga. en kodeledsforvridning han fik i folden. Har en fantastisk teknik og er bare en skøn traver som ikke har problemer med banen. Han ser godt ud i træning, men mangler givet et løb i kroppen. Skulle have været med i BM men det glippede lige akkurat. Er klart bedst i auto, men der var ingen løb som passede. Fra dette spor 3 i volten er der desværre en klar galoprisiko. Med fejlfrit løb en triochance.

9. løb – 2 Horton

Fysisk har han ikke været bedre end nu, mens han har været hos os. I forhold til sidste start kommer der forskellige udstyrsændringer som vi håber kan hjælpe ham rundt. Vi giver ham en af de der Fenwick-masker på, som beroliger. Det virker godt på ham. Der kommer tjek på og indvendig Murphy. Kusken har prøvet ham i et banejob sidst han var herover, og kan han få ham fejlfrit rundt er han en af dem som kan vinde.  

Michael Jensen: 

1. løb - 2 Lotti 

Virker som hun plejer, og Jeppe Juel skal nok få det bedste ud af hende. Hun er stabil og en lille vinderchance.  

Niki A. Dam:

9. løb - 5 Santana Ås

Han er topfin i øjeblikket og gik igen et stærkt løb senest. Vi er desværre havnet lidt yderligt, men vi får det til at spille bedst muligt, er han en solid triochance. 

11. løb - 10 Lineker

Virker i bedring og det var der også at spore senest. God ryg og startspor denne gang. Håber at han vil gå ind i præmierækken.

Af Carsten Rabjerg. 

Bornholmsbrand Danske Spil Logo Travfotobornholm NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB